This page has been translated from English

Den KFM Bloggen

Den KFM Bloggen

Välkommen till The KFM ( Kung Fu Underhåll ) Blogg! En plats för dig och dina vänner att lägga till kunskap och förståelse för hur saker fungerar. Hur att behålla plus hur du reparerar. Webbplatsen är inställd för en trevlig lugn läsa. Filmerna kan spelas högt eller tystas för extra detaljer. Längs den högra sidan ser du en lista på alla artiklar som skrivits med nya artiklar läggs regelbundet.

Artiklarna och videor är sammansatta för att hjälpa dig att lära sig och förstå en del av de bästa sätten och de olika faktorerna för att reparera apparater, tvättmaskiner, torktumlare, simning pooler , spa, verktyg, luftkonditioneringar, elektroniska inträde grindar, husgeråd, mobiltelefoner, datorer och mycket mer. Allt för att göra med underhåll. För att reparera saker roligt och göra livet roligare. Den KFM blogg är ute för att hjälpa till med att förstå de olika aspekterna av nödvändiga reparationer för att spara pengar om du behöver anlita någon annan.

Denna webbplats har särskild fördel för dem som studerar eller som vill förbättra sin engelska som artiklarna kan lätt översättas genom att klicka på lämplig språkval på höger menyn. Där hittar du två olika översättningstjänster. Använd som någonsin ett bättre resultat för dig. Denna webbplats du kanske dela med dem du känner som vill bättre själva i underhållsområdet (Luftkonditionering, Pool service, gästfrihet, hotellbranschen, Building Maintenance, Bostäder, Vaktmästeri, osv ...) genom att förbättra engelska kunskaper, tala och färdigheter samtidigt. Detta är också användbart för dem i främmande länder som deltar i engelsktalande kunder som vill förbättra sin servicenivå genom bättre förståelse. Webbplatsen kan också vara användbart i omvänd för underhålls Techs som vill serva i utlandet eftersom de kan översätta artiklar till det språk de försöker lära sig.

Tacka dig för att besöka, läsa och titta på. Jag hoppas att du får ut mycket av The KFM Blog,
uppriktigt,
Kung Fu Underhåll

Lämna ett svar